Werkwijze individuele maatwerktraining en coaching

In een intakegesprek bespreken wij uw leerdoelstelling en stellen wij met u een plan van aanpak op om dit te realiseren.

Ieder traject start met een intake van uw leerdoelstelling. Deze intake kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Arnhem. Na de intake stellen wij voor u een offerte op met een plan van aanpak om uw leerdoel te realiseren. Na het accepteren van de opdracht kan het traject starten. De individuele maatwerktraining & coaching vindt plaats op een afgesproken locatie binnen ons kantorennetwerk in Nederland of op een locatie van uw voorkeur. U ontvangt voor de individuele maatwerktraining & coaching een lesmap welke u als naslagwerk kunt gebruiken. Onze trainers en coaches streven er vooral naar om een ontspannen leeromgeving te creëren. Dit kan ook inhouden dat er tussendoor even ontspanning wordt gezocht in de vorm van een wandeling of als het lekker weer is een plek buiten in het zonnetje zitten. Na de trainingsdag(en) vindt een evaluatie plaats. Eventueel is het mogelijk om aanvullende coachings – of trainingsdagen te boeken om een leervraag verder uit te diepen of een nieuwe leervraag op te pakken.

Contact

Voor vrijblijvend advies, neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur op 026 750 35 20 of stuur ons een Email.