Ontdek Jezelf!

Ontdek-jezelf! is onze succesvolle didactische aanpak van een training of coaching. Ontdek-jezelf betekent in je eigen kracht komen en je talenten ontdekken en ontwikkelen.

Mensen hebben verschillende niveaus om op te leren. De meeste trainingen in de markt steken in op het trainen en aanleren van gedrag, kennis & vaardigheden of instructies voor de omgang met je omgeving.

Bij Ontdek-jezelf! steekt KCM-Groep in op het onbewuste waarden & overtuigingenniveau van mensen en gaan wij veel meer de kracht en het talent van een persoon helpen ontdekken op persoonlijkheidsniveau en identiteitsniveau. Door dit bewustwordingsproces komen mensen in zichzelf nieuwe kansen tegen. De belemmeringen op het onbewuste niveau in gedrag en denken helpen wij versterkend te maken.

Door op deze niveaus in te steken biedt Ontdek-jezelf! veel meer de mogelijkheid om op een dieper niveau te leren en veranderingen door te maken. Hierdoor bestaat een training of coaching uit het ontdekken van je eigen kracht in plaats van het aanleren van kunstjes.

Ontdek-jezelf! vindt uiteraard plaats met het volledige respect voor iemands persoonlijkheid en identiteit. Deze niveaus zijn heel eigen en geen terrein voor verandering. Wel bevatten deze niveaus een duidelijke kracht in mensen die richting biedt voor ontdekking. Dan kan deze onbewuste kracht ook in alle eigenheid worden gebruikt.

KCM-Groep werkt nu ruim 10 jaar met veel succes volgens het unieke Ontdek-jezelf! model.  Van cursisten krijgen wij vaak terug dat zij eerst verbaasd zijn dat een training zo over henzelf gaat. Gaandeweg begrijpen zij volledig dat de kracht van verandering en verbetering alleen uit de eigenheid kan komen. Dan is de bekendheid met een hele andere dimensie van denken en kracht bekend en gewaardeerd geworden.

Contact

Voor vrijblijvend advies, neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur op 026 750 35 20 of stuur ons een Email.