Over ons

KCM-groep heeft een enthousiaste, betrokken en deskundige groep trainers en coaches in huis. Op basis van uw leerdoelstelling en voorkeur selecteren wij de best passende trainer of coach. Onze coaches en trainers zorgen voor een positieve en veilige leeromgeving om uw persoonlijke leerdoelen te realiseren. De bijeenkomsten zijn vooral ontspannen en intiem te noemen.

KCM-groep heeft in training en coaching de Ontdek-jezelf!-aanpak ontwikkeld. Ontdek-jezelf! betekent dat wij uitgaan van jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten en ons erop richten jou je eigen mogelijkheden te laten ontdekken. Op deze wijze is het leren dus niet gericht op het aanleren van een kunstje en wel op het ontdekken van jezelf en het eigen maken en versterken van je kwaliteiten.

Doordat individuele maatwerktraining & coaching een één-op-één situatie met een trainer of coach betreft, is het persoonlijk rendement van individuele maatwerktraining en coaching veel hoger dan een klassikale training.

Dit voordeel en onze bijzondere aanpak maken dat individuele maatwerktraining & coaching de laatste jaren is uitgegroeid tot één van de kernproducten van KCM-groep.

Contact

Voor vrijblijvend advies, neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur op 026 750 35 20 of stuur ons een Email.